Glutenfrit knækbrød fra Schär

Schar glutenfri knækbrød

Foto: schaer.com

Glutenfrit knækbrød, Schär, 275 g, 37,- kr.

Produktinfo:
Rismel, risgryn, bønnemel, majsstivelse, kartoffelstivelse, uhærdet vegetabilsk fedtstof, gær, sukkerroefibre, boghvedekerner, sukker, invertsukker, fortykningsmiddel: Guarkernemel og carboxymethylcellulose, salt, hævemiddel: Natron, emulgator: Mono- og diglycerider af fedtsyrer.

Oplevelse:
Glutenfrit knækbrød er sprødt og har en mild smag, der desværre godt kan drukne lidt hvis man har pålæg på der smager af meget.

Plus:
Mætter fint og passer godt som et mellemmåltid.

Minus:
Knækbrødet er ikke så fast i knækket og har en tendens til at smuldre.

 


 

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.