Blog Archives

Glutenfri muffins med sukrin

Vi har udviklet en opskrift på muffins med sukrin. Sukrin er et kalorieneutralt alternativ til sukker, og det har ingen indflydelse på blodsukkeret. Fx kan personer med diabetes og personer på candidakur godt spise sukrin. Sukrin ligner almindeligt sukker og smager meget tæt på sukker, men det er lidt en kunst at bruge det, da […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Burgerboller

Disse burgerboller er luftige og nemme at lave. Der er et æg i dejen, hvilket gør dem ekstra lækre. Hvis du ikke tåler æg, kan du sagtens lave dem uden, brug da 6 dl vand i stedet.  Print Glutenfri Burgerboller Egnet til frysning. Antal personer stk. Ingredienser 5,5 dl koldt vand15 g gær1 tsk. honning1 […]

Read More

Glutenfri Madpandekager

Her er vores bud på lækre og velsmagende glutenfri madpandekager. Fyld dem med dit yndlingsfyld og du har en lækker frokost eller aftensmad.   Print Glutenfri Madpandekager Antal personer stk. Ingredienser 4 æg2 spsk. rapsolie ca. 14 g100 g fuldkornsmajsmel100 g fuldkornsrismel3 dl vand1 tsk. salt1 tsk. Herbes de provence eller andet krydderi. Antal personer […]

Read More

Glutenfri Pølsebrød

Disse glutenfri pølsebrød bliver dejlige, bløde og luftige. Dejen er hurtig at lave og nem at have med at gøre. Brødene kan drysses med sesam. Eddiken er tilsat for at gøre brødet mere luftigt.  OBS! Husk at tjekke ingredienserne på de pølser du bruger, da nogle kan indeholde gluten.  Print Glutenfri Pølsebrød Egnet til frysning. Antal […]

Read More

Glutenfri Sandwichboller

Disse glutenfri sandwichboller er vores favoritter! De er dejlige, bløde og luftige. Dejen er super hurtig at lave og nem at have med at gøre. Bollerne er desuden god til begyndere! Du kan lave store flade boller som egner sig godt til sandwich, eller forme dem til almindelige boller. Print Glutenfri Sandwichboller Egnet til frysning. […]

Read More

Glutenfri Pizza

Denne glutenfri pizza er fantastisk! Hvis den bages som beskrevet, bliver den sprød og saftig, som en autentisk pizza skal være efter vores mening. Dejen er utrolig nem at lave, og den er nem at rulle tyndt ud. For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at pizzaen bages ved høj varme, på en […]

Read More

Glutenfri “Hveder”

Disse lækre glutenfri hveder indeholder selvfølgelig ikke hvedemel, men de smager fuldkommen som rigtige hveder – endda meget bedre! De er gode, både når de er nybagte og dagen derpå efter en tur på brødristeren. Hvis du har travlt, kan du bruge kogende vand, så væsken bliver lidt lun og kun lade hvederne hæve i […]

Read More

Glutenfrit Majsbrød

Glutenfrit majsbrød er supernemt og hurtigt at lave. Det passer rigtig godt som tilbehør til mad eller til morgenmaden med fx marmelade på. Tips: Majsmuffins: Fordel dejen i ca. 10 muffinforme. Bages ved 180°C i ca. 20 min. Madbrød: Undlad honning, brug olivenolie og drys brødet med lidt salt og rosmarin inden bagning. Print Glutenfrit […]

Post Tagged with 
Read More

Glutenfri Græskarkage

Denne glutenfri græskarkage har en dejlig saftig og samtidig luftig konsistens. Den smager helt fantastisk med den aromatiske citroncreme. Et must til Halloween! Print Glutenfri Græskarkage Egnet til frysning. Antal personer Ingredienser 400 g græskar fx. Hokkaido eller Butternut squash50 g rosiner60 g hakkede mandler150 g fuldkornsrismel50 g fuldkornsmajsmel2 tsk. bagepulver1 tsk. natron1 tsk. vaniljepulver2 […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Glutenfri Solskinsboller

Disse glutenfri solskinsboller bliver dejligt bløde og luftige. Dejen, som til sidst æltes i hånden, er spændstig og blød og nem at arbejde med. De er lavet på fuldkornsris- og majsmel og får en let solgul farve. Kan laves med eller uden kerner, ligesom kernerne kan varieres efter smag og behag. De har en mild […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Sandwich Puffs

Disse lækre glutenfri sandwich puffs er store usødede vandbakkelser. De bliver hule i midten og egner sig derfor strålende til at blive fyldt med lækre ting. Hvis du kan tåle smør, kan det bruges, men mælkefri margarine fungerer fint. Her kan du se vores forslag til fyld: Maries kyllingesalat og Spinatfyld med kogte æg Print […]

Post Tagged with ,
Read More

Hurtigt Glutenfrit Knækbrød

Dette glutenfri knækbrød smager utroligt godt og er meget nemt og hurtigt at bage. Hvis du ikke lige har de kerner, der står, kan du bruge dem du har :)  Note: Knækbrødet holder sig sprødt og godt i flere dage i en lufttæt beholder. Print Hurtigt Glutenfrit Knækbrød Antal personer Ingredienser 2 dl fuldkornsmajsmel 80 […]

Post Tagged with , ,
Read More

Nemt glutenfrit grovbrød

Dette er et glutenfrit grovbrød, som er nemt og relativt hurtigt at bage. Brødet er fyldt med lækre kerner, og egner sig godt til pålæg. En god erstatning for rugbrød. Portionen passer til en rugbrødsform på 24 cm / 1,6 l Det glutenfri grovbrød er ikke egnet til at fryse. Det holder sig bedst opbevaret […]

Post Tagged with , ,
Read More