Blog Archives

Glutenfri Havreboller

Vi er blevet ret glade for at bruge glutenfrit havremel i vores boller. Vores oplevelse er, at havremel har en god evne til at give en “tør” og saftig krumme på samme tid. Hvis du ikke har glutenfrit havremel (som i øvrigt kan købes meget billigt i Rema 1000) kan du altid blende glutenfri havregryn […]

Read More

Glutenfri Burgerboller

Disse burgerboller er luftige og nemme at lave. Der er et æg i dejen, hvilket gør dem ekstra lækre. Hvis du ikke tåler æg, kan du sagtens lave dem uden, brug da 6 dl vand i stedet.  Print Glutenfri Burgerboller Egnet til frysning. Antal personer stk. Ingredienser 5,5 dl koldt vand15 g gær1 tsk. honning1 […]

Read More

Glutenfri Pølsebrød

Disse glutenfri pølsebrød bliver dejlige, bløde og luftige. Dejen er hurtig at lave og nem at have med at gøre. Brødene kan drysses med sesam. Eddiken er tilsat for at gøre brødet mere luftigt.  OBS! Husk at tjekke ingredienserne på de pølser du bruger, da nogle kan indeholde gluten.  Print Glutenfri Pølsebrød Egnet til frysning. Antal […]

Read More

Glutenfri Sandwichboller

Disse glutenfri sandwichboller er vores favoritter! De er dejlige, bløde og luftige. Dejen er super hurtig at lave og nem at have med at gøre. Bollerne er desuden god til begyndere! Du kan lave store flade boller som egner sig godt til sandwich, eller forme dem til almindelige boller. Print Glutenfri Sandwichboller Egnet til frysning. […]

Read More

Glutenfri Pizza

Denne glutenfri pizza er fantastisk! Hvis den bages som beskrevet, bliver den sprød og saftig, som en autentisk pizza skal være efter vores mening. Dejen er utrolig nem at lave, og den er nem at rulle tyndt ud. For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at pizzaen bages ved høj varme, på en […]

Read More

Glutenfrit Majsbrød

Glutenfrit majsbrød er supernemt og hurtigt at lave. Det passer rigtig godt som tilbehør til mad eller til morgenmaden med fx marmelade på. Tips: Majsmuffins: Fordel dejen i ca. 10 muffinforme. Bages ved 180°C i ca. 20 min. Madbrød: Undlad honning, brug olivenolie og drys brødet med lidt salt og rosmarin inden bagning. Print Glutenfrit […]

Post Tagged with 
Read More

Glutenfri Flûtes

Disse glutenfri flûtes er lavet med 4 slags mel og er drysset med rosmarin og groft salt. Passer godt som tilbehør til al slags mad og/eller som et godt gammeldags landgangsbrød. Man kan sagtens erstatte rosmarin med timian, oregano eller andre tørrede krydderurter. Print Glutenfri Flûtes Er velegnet til frysning. Antal personer stk. Ingredienser 5,5 […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Pizzaboller med spinat

Disse saftige glutenfri pizzaboller med spinat passer perfekt til madpakken med eller uden pålæg. De kan laves med eller uden tomat, alt efter hvad man bedst kan lide og/eller tåle. TIPS Grønkål: Pizzabollerne bliver også rigtig lækre med grønkål i stedet for spinat. Erstat spinaten med 200 g frossen grønkål, som optøs og knuges fri […]

Read More

Glutenfri Solskinsboller

Disse glutenfri solskinsboller bliver dejligt bløde og luftige. Dejen, som til sidst æltes i hånden, er spændstig og blød og nem at arbejde med. De er lavet på fuldkornsris- og majsmel og får en let solgul farve. Kan laves med eller uden kerner, ligesom kernerne kan varieres efter smag og behag. De har en mild […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri surdej

Det kan heldigvis godt lade sig gøre at fremstille lækre syrlige glutenfri brød, som sagtens kan måle sig med et godt hjemmebagt rugbrød – takket være glutenfri surdej!  Se opskrift og instruktion længere nede på siden! Det kræver dog lidt tålmodighed og overblik. At lave og bruge en glutenfri surdej er ikke anderledes end at […]

Post Tagged with , ,
Read More
Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.