Blog Archives

Nemme glutenfri boller med gulerod

Denne opskrift er virkelig en gave til alle glutenfri bagere. Bollerne er bløde og saftige, og så er de meget nemme at lave! De skal ikke hæve, og de skal ikke æltes. Så i løbet af ca. en time har du friskbagte boller, som smager fantastisk. God til begyndere. VIGTIGT! Ovnen må IKKE åbnes mens […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Pølsehorn

Pølsehorn er altid et hit hos børnene. Disse er oveni købet også glutenfri. De egner sig godt til madpakken, til turen eller picnickurven. Tips! – Ønskes brødet lidt grovere kan du bruge dejen fra Flûtesdej opskriften – Pølsehornene kan fint lunes på brødristeren eller i ovnen efter en tur i fryseren eller køleskabet. Print Glutenfri Pølsehorn […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Kyllingenuggets

Disse kyllingenuggets er børnevenlige, hurtige at lave, og de smager som helt almindelige lækre nuggets. De kan også laves med kalkunbryst. Print Glutenfri Kyllingenuggets Antal personer Ingredienser 400 g kyllingebryst / kalkunbryst0,5 dl majsmel0,5 dl majsgryn0,5 tsk. saltfriskkværnet pebermargarine eller olie til at stege ievt. et drys cayennepeber/chili Antal personer Ingredienser 400 g kyllingebryst / […]

Read More

Glutenfri Pandebrød

Disse små glutenfri pandebrød er super nemme at lave og er rigtig gode på morgenbordet eller som en snack. Vi udviklede dem, så man hurtigt kunne lave noget lækkert brød, der ikke først skulle æltes, hæve og bage. De smager godt som de er, -lidt søde pga. frugten i dejen, og er særlig gode med […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Glutenfri Flûtes

Disse glutenfri flûtes er lavet med 4 slags mel og er drysset med rosmarin og groft salt. Passer godt som tilbehør til al slags mad og/eller som et godt gammeldags landgangsbrød. Man kan sagtens erstatte rosmarin med timian, oregano eller andre tørrede krydderurter. Print Glutenfri Flûtes Er velegnet til frysning. Antal personer stk. Ingredienser 5,5 […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Pizzaboller med spinat

Disse saftige glutenfri pizzaboller med spinat passer perfekt til madpakken med eller uden pålæg. De kan laves med eller uden tomat, alt efter hvad man bedst kan lide og/eller tåle. TIPS Grønkål: Pizzabollerne bliver også rigtig lækre med grønkål i stedet for spinat. Erstat spinaten med 200 g frossen grønkål, som optøs og knuges fri […]

Read More

Glutenfri Amerikanske Pandekager

Amerikanske pandekager er små buttede pandekager, som traditionelt spises til morgenmad eller brunch. Tip: Disse pandekager bliver utroligt lækre, når man blander 1-2 modne mosede bananer og et par spiseskefulde blåbærmarmelade i dejen inden bagning. Hvis du så også steger dem i lidt kokosolie synger englene :-) Forslag til pålæg: Smør/margarine og ahornsirup er klassisk tilbehør […]

Read More
Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.