Blog Archives

Glutenfri Havrekiks

Disse glutenfri havrekiks er nemme og meget lækre. Prøv dem med lidt marmelade på eller bare uden noget. Vi bruger blendede glutenfri havregryn, men glutenfri havremel kan også bruges. Print Glutenfri Havrekiks Antal personer stk. Ingredienser 2 dl blendede glutenfri havregryn målet er efter grynene er blendede1 dl fuldkornsmajsmel0,5 tsk salt0,5 dl olivenolieca. 1 dl […]

Read More

Glutenfri mandelkage med olivenolie og birkesød

Man vil nok ikke tro, at en kage med olivenolie ikke bliver overdøvet af smagen af olivenolie, men det gør den slet IKKE. Faktisk kan man ikke smage olivenolien…kagen smager bare godt. I går serverede vi den for nogle, som normalt spiser både gluten, smør og sukker og responsen var: Helt fantastisk kage! :-) Den minder […]

Read More

Glutenfri Pizzaboller med spinat

Disse saftige glutenfri pizzaboller med spinat passer perfekt til madpakken med eller uden pålæg. De kan laves med eller uden tomat, alt efter hvad man bedst kan lide og/eller tåle. TIPS Grønkål: Pizzabollerne bliver også rigtig lækre med grønkål i stedet for spinat. Erstat spinaten med 200 g frossen grønkål, som optøs og knuges fri […]

Read More

Grillede marinerede svampe

Disse svampe er rigtig gode på pizza, i en sandwich eller salat. Krydderurterne kan varieres efter smag og behag. Tip: Når svampene er brugt, kan den overskydende marinade bruges til at dryppe over en pizza eller til salatdressing.   Print Grillede marinerede svampe Opbevares på køl. Antal personer Ingredienser 1 bakke svampe portobello/champignonolivenolie til stegning […]

Post Tagged with ,
Read More
TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG MODTAG GRATIS SMAGSPRØVE PÅ JUL MED GLUTENFRI START TILMELD HER
Hello. Add your message here.