Blog Archives

Glutenfri Havrepandekager

Disse havrepandekager er nemme at lave og helt uden nogle former for mælk. De er lavet med havregryn som blendes til mel. Hvis du har havremel i stedet for havregryn, kan du bruge det. Vi laver dejen i en blender. Dels for at blende havregryn til mel, og fordi det derefter er super nemt at […]

Read More

Glutenfri Fastelavnsboller

Disse glutenfri fastelavnsboller er luftige vandbakkelser. Vi elsker at fylde dem med sveskemarmelade og creme. Du kan bruge din favoritmarmelade i stedet for sveske eller bare fylde bollerne med hindbærskum (billedet). Bollerne indeholder mindre fedt og sukker end de klassiske fra bageren. De skal helst spises samme dag de er bagt, men efter en tur […]

Read More

Glutenfri Chokoladekage med mokkacreme

Denne vidunderlige chokoladekage er lavet med mørk chokolade, mandel og kokosmel. Mokkacremen er nem at lave og sammen smager det himmelsk! Note: Mandelmel kan fås i en fedtreduceret udgave, det er IKKE den vi bruger! Hjemmemalede mandler kan også bruges, mængden skal da nok øges en smule. Kokosmelet i denne opskrift er den fintmalede udgave også […]

Read More

Maries Kyllingesalat

Maries Kyllingesalat er lavet med en dressing på soyayoghurt og mayonnaise. Den er frisk og lækker og kan serveres på brød, i sandwich puffs eller fx med en grøn salat til. Vores version er lavet med kogt kyllingekød, men stegt kylling kan også bruges. TIP: Skal kyllingesalaten ikke serveres med det samme, så kan man […]

Post Tagged with ,
Read More

Cremet Glutenfri Øllebrød

Denne glutenfri Øllebrød med citron og vanilje smager som en rigtig øllebrød skal smage og bliver lækker cremet, når man blender den. Den er lavet med Risbrød fra Pema og glutenfri øl fra Daas Beer. Kan spises som dessert, til morgenmad eller som mellemmåltid. Server med kold sojaflødeskum. TIP: Ønskes en tyndere øllebrød tilsættes lidt […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Glutenfri Pandekager

Disse glutenfri pandekager bliver tynde og gyldne og minder meget om almindelige pandekager eller crêpes. Men de smager næsten bedre, fordi blandingen af citronskal og kokosolie går op i en højere enhed – De skal prøves! Print Glutenfri Pandekager Antal personer stk. Ingredienser 200 g fuldkornsrismel1,5 tsk. sukker0,5 tsk. fint salt0,25 tsk. kardemomme1 drys vaniljepulver4,5 […]

Post Tagged with , ,
Read More

Bedstemors brownies uden gluten

Bedstemors brownies er en opskrift, der er gået fra mor til datter. Oprindelig var den med almindeligt hvidt mel. Men nu har vi tilpasset og afprøvet den med rismel, så den kan nydes i en glutenfri kost. Bedstemors brownies uden gluten er et must på julekagebordet, men kan sagtens spises på alle andre tider af […]

Post Tagged with , ,
Read More
KØB VORES GLUTENFRI JULEBOG *JUL MED GLUTENFRI START* KLIK HER
Hello. Add your message here.