Blog Archives

Glutenfri Melboller

Det kan virke overvældende at skulle lave sine egne melboller, men det er ikke svært! Det er faktisk sjovt! Det kræver bare, at du er godt forberedt og har det udstyr, der skal bruges. Melbollerne skal formes (sprøjtes), tilberedes i næsten kogende vand, køles i koldt vand og dryppe af i en sigte. Det nemmeste […]

Read More

Glutenfri Madpandekager

Her er vores bud på lækre og velsmagende glutenfri madpandekager. Fyld dem med dit yndlingsfyld og du har en lækker frokost eller aftensmad.   Print Glutenfri Madpandekager Antal personer stk. Ingredienser 4 æg2 spsk. rapsolie ca. 14 g100 g fuldkornsmajsmel100 g fuldkornsrismel3 dl vand1 tsk. salt1 tsk. Herbes de provence eller andet krydderi. Antal personer […]

Read More

Glutenfri “Hveder”

Disse lækre glutenfri hveder indeholder selvfølgelig ikke hvedemel, men de smager fuldkommen som rigtige hveder – endda meget bedre! De er gode, både når de er nybagte og dagen derpå efter en tur på brødristeren. Hvis du har travlt, kan du bruge kogende vand, så væsken bliver lidt lun og kun lade hvederne hæve i […]

Read More

Glutenfri Fastelavnsboller

Disse glutenfri fastelavnsboller er luftige vandbakkelser. Vi elsker at fylde dem med sveskemarmelade og creme. Du kan bruge din favoritmarmelade i stedet for sveske eller bare fylde bollerne med hindbærskum (billedet). Bollerne indeholder mindre fedt og sukker end de klassiske fra bageren. De skal helst spises samme dag de er bagt, men efter en tur […]

Read More

Glutenfri kanelsnegle uden sukker

Lækre hjemmelavede glutenfri kanelsnegle, der smager, som kanelsnegle skal smage. Disse kanelsnegle er glutenfri, fri for mælk og tilsat sukker. Tips: Hvis dejen klistrer for meget til kagerullen, kan det anbefales at lægge dejen mellem to stykker bagepapir og rulle udenpå papiret.   Print Glutenfri kanelsnegle uden sukker Antal personer stk. Ingredienser Dejen: 3 dl […]

Read More

Camillas Stenalderbrød

Her er vores bud på et stenalderbrød. Brødet er utrolig nemt at lave. Opskriften er let og ligetil. Ingredienserne er lette at få fat i. Det færdige brød har samme konsistens som rugbrød, og så smager det fantastisk! Tips: Vil man lave en lidt sødere version af Camillas Stenalderbrød, kan man i stedet for græskarkerner […]

Read More

Glutenfri Sandwich Puffs

Disse lækre glutenfri sandwich puffs er store usødede vandbakkelser. De bliver hule i midten og egner sig derfor strålende til at blive fyldt med lækre ting. Hvis du kan tåle smør, kan det bruges, men mælkefri margarine fungerer fint. Her kan du se vores forslag til fyld: Maries kyllingesalat og Spinatfyld med kogte æg Print […]

Post Tagged with ,
Read More

Cremet Glutenfri Øllebrød

Denne glutenfri Øllebrød med citron og vanilje smager som en rigtig øllebrød skal smage og bliver lækker cremet, når man blender den. Den er lavet med Risbrød fra Pema og glutenfri øl fra Daas Beer. Kan spises som dessert, til morgenmad eller som mellemmåltid. Server med kold sojaflødeskum. TIP: Ønskes en tyndere øllebrød tilsættes lidt […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Nem glutenfri morgengrød

Nem glutenfri morgengrød er en god og sund start på dagen og er også mælkefri. Grøden er nem og hurtig at lave og kan varieres i det uendelige, både hvad angår ingredienser og toppings. Forslag til toppings: Hakkede eller hele mandler, evt. ristet på en tør pande. Knas: Grofthakkede græskarkerner og solsikkekerner ristet på en […]

Post Tagged with , , ,
Read More
KØB ALLE 6 E-BØGER INKLUSIV VORES POPULÆRE JULEBOG - TIL KUN 99 KR.! KLIK HER
Hello. Add your message here.