Blog Archives

Glutenfri Solskinskage med Birkesød

At sidde på altanen i solen med en god kop kaffe og denne dejlige kage er bare lykken! Den smager virkelig godt! I den glutenfri Solskinskage har vi brugt citron og for at gøre den ekstra saftig, har vi tilsat bagte søde kartofler i dejen, og det fungerer super godt! Man kan seriøst ikke smage, at den […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri muffins med sukrin

Vi har udviklet en opskrift på muffins med sukrin. Sukrin er et kalorieneutralt alternativ til sukker, og det har ingen indflydelse på blodsukkeret. Fx kan personer med diabetes og personer på candidakur godt spise sukrin. Sukrin ligner almindeligt sukker og smager meget tæt på sukker, men det er lidt en kunst at bruge det, da […]

Post Tagged with , ,
Read More

Glutenfri Havregrynskager

Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave. De kan pyntes med chokolade, hvilket gør dem endnu bedre. Vi har prøvet at lave dem med halv margarine og halv risolie, og det fungerer fint!   Print Glutenfri Havregrynskager Antal personer stk. Ingredienser 75 g mælkefri margarine125 g […]

Read More

Glutenfri Rabarberkage med marengs

Der er ikke noget mere sommerligt end rabarberkage. Vi har sammensat denne skønne glutenfri rabarberkage, som består af en dejlig saftig bund, et lag af friske rabarber og et marengslåg til at slutte af. I opskriften bruger vi hjemmelavet kokosyoghurt, som kan erstattes af sojayoghurt. Print Glutenfri Rabarberkage med marengs Antal personer Ingredienser 180 g […]

Read More

Glutenfri Fastelavnsboller

Disse glutenfri fastelavnsboller er luftige vandbakkelser. Vi elsker at fylde dem med sveskemarmelade og creme. Du kan bruge din favoritmarmelade i stedet for sveske eller bare fylde bollerne med hindbærskum (billedet). Bollerne indeholder mindre fedt og sukker end de klassiske fra bageren. De skal helst spises samme dag de er bagt, men efter en tur […]

Read More

Glutenfri Chokolademuffins

Disse glutenfri chokolademuffins har en dejlig “mørk” chokoladesmag, da de er lavet med både kakao og chokolade. Der skal tilsættes enten gulerod, banan eller sød kartoffel, hvilket er med til at nedsætte sukkermængden en smule og samtidig give en dejlig saftig konsistens. Tilsættes banan får de en mild smag af banan. Gulerod og sød kartoffel […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Glutenfri nøddekage med blåbærcreme

Denne glutenfri nøddekage med blåbærcreme smager af sol og sommer og kan spises på alle tider af dagen. Den er sprængfyldt med energi og sød uden tilsat sukker. Tips: Kagen: Kokosmelet i denne kage er det vi almindeligvis kalder kokosmel, eller revet kokos. Dæk evt. kagen til med bagepapir, mens den bager, så overfladen ikke bliver for […]

Read More

Glutenfri Æblekage uden tilsat sukker

Vi har lavet en dejlig glutenfri æblekage uden tilsat sukker. Den er sødet med dadler og rosiner i stedet. Bare rolig – selvom kagen er uden sukker, er den snasket og lækker, som en rigtig kage skal være :-) Husk at æblerne helst skal være madæbler, da de egner sig bedst. Her i opskriften er […]

Read More

Glutenfri Græskarkage

Denne glutenfri græskarkage har en dejlig saftig og samtidig luftig konsistens. Den smager helt fantastisk med den aromatiske citroncreme. Et must til Halloween! Print Glutenfri Græskarkage Egnet til frysning. Antal personer Ingredienser 400 g græskar fx. Hokkaido eller Butternut squash50 g rosiner60 g hakkede mandler150 g fuldkornsrismel50 g fuldkornsmajsmel2 tsk. bagepulver1 tsk. natron1 tsk. vaniljepulver2 […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Glutenfri Chokoladekage med mokkacreme

Denne vidunderlige chokoladekage er lavet med mørk chokolade, mandel og kokosmel. Mokkacremen er nem at lave og sammen smager det himmelsk! Note: Mandelmel kan fås i en fedtreduceret udgave, det er IKKE den vi bruger! Hjemmemalede mandler kan også bruges, mængden skal da nok øges en smule. Kokosmelet i denne opskrift er den fintmalede udgave også […]

Read More

Glutenfri Pandebrød

Disse små glutenfri pandebrød er super nemme at lave og er rigtig gode på morgenbordet eller som en snack. Vi udviklede dem, så man hurtigt kunne lave noget lækkert brød, der ikke først skulle æltes, hæve og bage. De smager godt som de er, -lidt søde pga. frugten i dejen, og er særlig gode med […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Cremet Glutenfri Øllebrød

Denne glutenfri Øllebrød med citron og vanilje smager som en rigtig øllebrød skal smage og bliver lækker cremet, når man blender den. Den er lavet med Risbrød fra Pema og glutenfri øl fra Daas Beer. Kan spises som dessert, til morgenmad eller som mellemmåltid. Server med kold sojaflødeskum. TIP: Ønskes en tyndere øllebrød tilsættes lidt […]

Post Tagged with , , ,
Read More

Konfekt og rawkugler

Hjemmelavet konfekt og rawkugler er nemme og sjove at lave og kan varieres i det uendelige. Vi præsenterer her tre forskellige slags, som alle indeholder kakao/chokolade og tørret frugt. Rawkuglerne er helt uden tilsat sukker. De kræver en foodprocessor eller en minihakker, mens de andre kan laves uden køkkenmaskiner. Variationer: Superjulekugler: tilsæt ½ tsk. kanel, […]

Post Tagged with , ,
Read More
Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.