Poensgen melmix er for salt
Fuldkornsbrød, POENSGEN, 500 g, 30 kr
Produktinfo:
Melmix lavet primært af majsstivelse og boghvedemel. Tilsat solsikkekerner og hørfrø. Fiberindhold: 7,3 g/100 g
Opgave:
Bagning af et fuldkornsbrød i følge pakkens angivelse.
Fremgangsmåde:
Melmix blandes med koldt vand og gær og omrøres 2-3 min. Hæver 60 min. Bages 40 min. Samlet arbejdstid ca 5 min + hævning og bagning.
Resultat:
Det færdige brød lignede meget billedet på pakken. Konsistensen var meget lig med et
kernerugbrød, saftigt og lidt klægt. Smagen var syrlig, “rugbrødssmag”, med kerner, for salt.
Vægt: 811 g.
Plus:
Super hurtigt og nemt at lave. Minder umiddelbart meget om et alm. rugbrød i teksturen.
Minus:
Det færdige brød var for salt og blev derved nærmest uspiseligt. Desuden er der tilsat
“brødkrydderi”, som ikke er til at vide hvad er. Næringsværdien er noget skæv.
Fedtindholdet er 15,2 g/100 g, sukker udgør 9,5 g/100 g.
- By Glutenfri Start
- on nov, 13, 2012
- Vi anmelder
- No Comments.
Glutenfri Start

Glutenfri Start er skabt ud fra vores ønske om at støtte andre, der lever glutenfrit. Vi har selv levet glutenfrit i flere år, og på Glutenfri Start deler vi essensen af vores erfaringer med glutenfri bagning m.m. Bag siden står Marie og Anna. Læs mere om os HER