Bedstemors brownies uden gluten

Bedstemors glutenfrie brownies

Bedstemors brownies er en opskrift, der er gået fra mor til datter.

Oprindelig var den med almindeligt hvidt mel. Men nu har vi tilpasset og afprøvet den med rismel, så den kan nydes i en glutenfri kost.

Bedstemors brownies uden gluten er et must på julekagebordet, men kan sagtens spises på alle andre tider af året også.

Det kan anbefales at lave Bedstemors brownies, dagen før de skal serveres, så de har tid til at køle helt af og sætte sig. De har en tendens til at smuldre, hvis man tager dem ud af bradepanden, lige når de er bagt.

Print
Bedstemors brownies uden gluten
Instruktioner
  1. Bræk chokoladen i små stykker og opvarm sammen med margarine til det er smeltet.
  2. Lad massen køle af inden FiberHUSK røres ud i massen.
  3. Tilsæt herefter æggeblommerne i chokolademassen.
  4. Pisk æggehvider med sukker i en skål for sig, tilsæt valnødder og vanilje.
  5. Bland æggehvidemassen, mel, bagepulver og salt i chokolademassen.
  6. Hæld dejen i en lille smurt bradepande. (eller brug bagepapir - det slipper nemmere)
  7. Bages ved 175°C i 30-35 min.
  8. Skæres i små firkanter efter afkøling. Bedstemors brownies skal opbevares tørt og lufttæt.

Andre indlæg

Post Tagged with , ,

7 Responsesso far.

  1. dennis siger:

    hvor mange kalorier er der i kagen

  2. Karina siger:

    Hej. Hvor store var den form du brugte og hvor mange sukker/personer bliver den til?

  3. Catrine siger:

    Den bedste brownie jeg længe har smagt. Lækkert med de mange valnødder.

  4. Ditte siger:

    Er det mon muligt at bage den uden æg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *