Glutenfri Æblekage uden tilsat sukker

Glutenfri æblekage uden tilsat sukkerVi har lavet en dejlig glutenfri æblekage uden tilsat sukker. Den er sødet med dadler og rosiner i stedet. Bare rolig – selvom kagen er uden sukker, er den snasket og lækker, som en rigtig kage skal være :-)

Husk at æblerne helst skal være madæbler, da de egner sig bedst. Her i opskriften er der brugt Belle de boskoop. Serveres lun evt. med kølig sojaflødeskum.

Print
Glutenfri Æblekage uden tilsat sukker
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Vend æblerne i kanel til de er dækket.
  2. Bland mandelmel med vanilje og salt.
  3. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse.
  4. Læg æblerne i en smurt form (vores er 22 cm i diameter) eller et ildfastfad.
  5. Drys rosinerne over og fordel den bløde dejmasse over. Vær opmærksom på, at æblerne falder meget sammen, så bare fyld på.
  6. Bag kagen i ca. 25 min ved 180 C°

Andre indlæg

4 Responsesso far.

  1. Karina siger:

    Hejsa, sikke dog en fantastisk side, ved slet ikke hvor jeg skal begynde, men starter ud med den her lækre æblekage :-) ud på lageret og finde alle ingredienserne…og så i gang..

    Tak for initiativet..

    Bh
    Karina

  2. Stine siger:

    Hej
    Kan det passe at det kun er 2 g dadler der skal i?
    Det lyder ikke af meget:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.