Glutenfri Amerikanske Pandekager
Pandekagerne kan holde sig til næste dag og kan med fordel lunes på en brødrister.
Antal personer
20stk.
Antal personer
20stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Majsmel, fuldkornsrismel, majsgryn, sukker, kardemomme, salt og bagepulver blandes i en stor skål.
  2. Soyamælk, æg og olie røres let sammen i en skål for sig.
  3. Hæld nu mælke/ægblandingen op til melblandingen og pisk det let sammen med et almindeligt piskeris.
  4. Pandekagerne skal IKKE bages i fedtstof, men direkte på en hed pande. Så det er VIGTIGT at bruge teflonpande eller anden pande med sliplet overflade.
  5. Brug en stor suppeske eller anden dyb ske og sæt dejen på panden i små portioner. Hvis din pande ikke er stor, bages en lille pandekage af gangen, men på en alm. stor pande, kan der sagtens være 2-3 stk. som vist på billedet.
  6. Pandekagerne bages i ca. 1½ min. på første side og ½ min. på den anden, før de tages af panden og lægges på et fad eller en tallerken. På en sliplet-overflade hænger pandekagerne aldrig fast og er derfor meget nemme at vende. 

Andre indlæg