Glutenfri Bananpandekager
Hvis du er på udkig efter nogle virkelig luftige pandekager, skal du prøve disse super luftige glutenfri bananpandekager! De er uden tilsat sukker, mælk og plantemælk. Det er bedst at lave dem med en blender, da den cremede konsistens, der gør dem ekstra luftige, bedst opnås ved et stykke tids blendning. Men har du en stavblender, kan den også bruges. Dejen er meget hurtigt lavet og pandekagerne er hurtigt bagt!
Instruktioner
- Bland alle ingredienser undtaget olie i en blender og blend dejen i 4-5 minutter til den er cremet og skummende.
- Varm en slip-let-pande op til svag/middel varme.
- Kom en smule olie på panden.
- Start med at lave en smage-pandekage og juster saltmængden herefter.
- Brug ca. 2 spsk. dej til hver pandekage.
- Hvis du synes dejen er for tynd og meget svær at vende på panden, kan du piske lidt mere rismel i, indtil konsistensen er så tyk at piskerisets mønster kan ses i dejen.
- Du kan sikkert lige have 3 pandekager på en almindelig pande.
- Bag pandekagerne ved svag varme i 1-1½ minut på hver side. Vend dem forsigtigt med en paletkniv. Det er for det meste ikke nødvendigt at tilføre olie mere end en gang.
- Server dem lune med fx kastanjecreme, marmelade eller chokoladesmør.
- By Glutenfri Start
- on nov, 05, 2015
- Opskrifter, Pandekager
- No Comments.
Leave a Comment
Glutenfri Start

Glutenfri Start er skabt ud fra vores ønske om at støtte andre, der lever glutenfrit. Vi har selv levet glutenfrit i flere år, og på Glutenfri Start deler vi essensen af vores erfaringer med glutenfri bagning m.m. Bag siden står Marie og Anna. Læs mere om os HER

Indhold
Glutenfri Start © 2016
