Glutenfri Chokoladedrøm uden sukker

Glutenfri Chokoladedrøm uden sukkerGlutenfri Chokoladedrøm er en drøm af en chokoladekage. Spis den som den er, eller server den med frisk frugt. Helt fri for gluten, mælk og tilsat sukker.


Tips:
Det kan være en god idé at lægge et stykke bagepapir hen over kagen mens den bager, så undgår man den bliver brændt på toppen.
Hvis du gerne vil have din chokoladedrøm skal være mere våd inden i, kan du putte ½-1 dl mindre mel i dejen.

 

Print
Glutenfri Chokoladedrøm uden sukker
Antal personer
stk.
Ingredienser
Antal personer
stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mos dadlerne i en skål.
  2. Rør kokosmælken sammen så den er ensartet, inden den tilsættes dadlerne.
  3. Bland appelsinsaft, kakao og vanilje i, rør det godt igennem med en håndmikser.
  4. Del æggehvider og æggeblommer, rør æggeblommerne i dejen.
  5. Tilsæt melet og rør dejen.
  6. Pisk æggehviderne stive.
  7. Bland natron i dejen og bland den godt igennem, inden æggehviderne vendes forsigtigt i.
  8. Kom dejen i en lille bradepande. Dejen er våd og klistret, ikke flydende.
  9. Bag din chokoladedrøm 45-50 min. ved 180 grader.
  10. Lad den køle inden den serveres, som dessert med frisk frugt til eller som den er, til eftermiddagskaffen.

Andre indlæg

9 Responsesso far.

  1. Dorte wedege siger:

    Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves!!

  2. Marisa siger:

    Hej :)
    Er fint kokosmel det samme, som det man køber i supermarkedet? Eller er det der man køber i helsekosten?
    Iøvrigt ser kagen super lækker ud :-)

  3. Marisa siger:

    Ok, tak for svar :) Den glæder jeg mig til at lave :)

  4. Josephine siger:

    Hasselnøddemel, er det hasselnædder, der er blendet eller er det købt færdigt og affedtet, så det suger lidt ligesom mel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *