Glutenfri Chokoladedrøm uden sukker
Antal personer
1stk.
Antal personer
1stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mos dadlerne i en skål.
  2. Rør kokosmælken sammen så den er ensartet, inden den tilsættes dadlerne.
  3. Bland appelsinsaft, kakao og vanilje i, rør det godt igennem med en håndmikser.
  4. Del æggehvider og æggeblommer, rør æggeblommerne i dejen.
  5. Tilsæt melet og rør dejen.
  6. Pisk æggehviderne stive.
  7. Bland natron i dejen og bland den godt igennem, inden æggehviderne vendes forsigtigt i.
  8. Kom dejen i en lille bradepande. Dejen er våd og klistret, ikke flydende.
  9. Bag din chokoladedrøm 45-50 min. ved 180 grader.
  10. Lad den køle inden den serveres, som dessert med frisk frugt til eller som den er, til eftermiddagskaffen.