Glutenfri Chokolademuffins
Antal personer
12stk.
Antal personer
12stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak den mørke chokolade groft.
  2. Pisk margarine og brun farin sammen med en elpisker til det er let og luftigt.
  3. Pisk æggene i et ad gangen og pisk det hele godt sammen.
  4. Rør fintrevet gulerod/moset banan/de mosede afkølede søde kartofler i blandingen.
  5. Sigt rismel, kakao, vaniljepulver og bagepulver ned i blandingen og rør det sammen.
  6. Rør mandelmelet/de malede mandler i dejen. Vend den hakkede chokolade i. Bland det forsigtigt så luften bevares i dejen.
  7. Fordel dejen i muffinforme. Dejen skal fyldes næsten op til kanten. Portionen giver ca. 12-14 stk.
  8. Bag dem ved 180°C (alm. ovn) i ca. 20 min. Test evt. ved at stikke en strikkepind eller en tynd spids kniv ned i en muffin og se om der hænger dej ved. OBS: Det er ok, at der hænger smeltet chokolade ved.
  9. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en rist. (De smager næsten bedst, når de er HELT kølet af, gerne dagen efter).
  10. Server med eller uden topping.
  11. Hvis kagerne ikke spises inden et par dage, skal de opbevares i køleskab.

Andre indlæg