Glutenfri Chufakiks med Kakaonibs
Antal personer
20stk.
Antal personer
20stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 150°C. Bland chufamel, kakaonibs, chiafrø og salt i en skål.
  2. Tilsæt olie og kogende vand og bland. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis blandingen er for tør. Dejen skal være sammenhængende men ikke tynd. Man skal kunne forme en blød bold uden problemer.
  3. Læg dejen mellem to stykker bagepapir og tryk/rul den tyndt ud til den er ca. ½ cm tyk. Fjern det øverste bagepapir og flyt bagepapir med dej over på en bageplade. Brug en skarp kniv eller pizzaskærer til at skære dejen i firkanter.
  4. Bag de glutenfri chufakiks i 30-35 min. ved 150°C, indtil de begynder at blive brune i kanterne.
  5. Lad dem køle af på en bagerist uden bagepapir!

Andre indlæg