Glutenfri Flûtes
Er velegnet til frysning.
Antal personer
3stk.
Antal personer
3stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning. Lad det stå 4-5 min, så gæren begynder at arbejde.
  2. Rør salt og olie i blandingen. Tilsæt FiberHUSK og pisk det sammen med blandingen. Lad det stå et par min til det gelerer.
  3. Tilsæt kikærtemel, majsmel, boghvedemel og ca. halvdelen af rismelet og rør det grundigt i røremaskine eller med håndmixer (dejkroge).
  4. Tilsæt nu rismel til det bliver en rimelig fast dej og rør det et par min.
  5. Drys lidt rismel på et bord, hæld dejen ud og ælt den med hænderne. Tilsæt rismel til det bliver en spændstig dej, der lige slipper bordet. Den skal ikke være lige så mættet med mel som en alm. hvededej.
  6. Del dejen i 3 stykker. Drys evt. lidt mere rismel på bordet og rul hvert stykke dej til en lang pølse.
  7. Læg dem på en bageplade med bagepapir på. Dæk dem med et klæde og lad dem hæve 1 time.
  8. Når de har hævet ridses de skråt på langs og pensles med sammenpisket æg. Drys med rosmarin og groft havsalt.
  9. Bag flûtene ved 225°C på 2. øverste ribbe i ca. 25 min. Tag dem ud og lad dem køle af på en rist.

Andre indlæg