Glutenfri Græskarkage med dadler

Græskarkage

Denne glutenfri græskarkage er saftig og krydret og uden tilsat sukker. Et godt bud på en anderledes og lækker Halloweenkage. 

Print
Glutenfri Græskarkage med dadler
Antal personer
stk.
Ingredienser
Antal personer
stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skær hokkeido græskaret i både og rens det for kerner.
  2. Bag det 20-25 min. ved 200 grader, til kødet er mørt.
  3. Skrab græskarkødet ude af skallen og mos kødet i skål for sig.
  4. Tag 4 dl græskarmos over i en anden skål og bland det med kokosolien, lad det stå og hvile mens de andre ingredienser forberedes.
  5. Mos dadlerne til en ensartet masse.
  6. Tilsæt kanel, natron, groft hakkede valnødder og rosiner og bland det godt igennem.
  7. Bland dadelmassen og græskarmosen sammen.
  8. Del æggehvider og æggeblommer og bland æggeblommerne i dejen.
  9. Tilsæt mel og bland det hele godt igennem.
  10. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
  11. Kom dejen i en smurt brødform. Dejen minder mest af alt om en tung kartoffelmos.
  12. Bag den ca. 75 min. ved 160 grader.

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KØB ALLE 6 E-BØGER INKLUSIV VORES POPULÆRE JULEBOG - TIL KUN 99 KR.! KLIK HER
Hello. Add your message here.