Glutenfri Græskarkage med dadler
Denne glutenfri græskarkage er saftig og krydret og uden tilsat sukker. Et godt bud på en anderledes og lækker Halloweenkage.

Antal personer |
stk.
|
Ingredienser
- 4 dl hokkeido græskar bagt græskarkød
- 10 store saftige dadler uden sten
- 4 æg
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. kanel
- 2,5 dl fint kokosmel kokosfibre
- 0,5 dl kokosolie
- 1 dl grofthakkede valnødder
- 1 dl rosiner
- 1 1 knsp. salt
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Skær hokkeido græskaret i både og rens det for kerner.
- Bag det 20-25 min. ved 200 grader, til kødet er mørt.
- Skrab græskarkødet ude af skallen og mos kødet i skål for sig.
- Tag 4 dl græskarmos over i en anden skål og bland det med kokosolien, lad det stå og hvile mens de andre ingredienser forberedes.
- Mos dadlerne til en ensartet masse.
- Tilsæt kanel, natron, groft hakkede valnødder og rosiner og bland det godt igennem.
- Bland dadelmassen og græskarmosen sammen.
- Del æggehvider og æggeblommer og bland æggeblommerne i dejen.
- Tilsæt mel og bland det hele godt igennem.
- Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
- Kom dejen i en smurt brødform. Dejen minder mest af alt om en tung kartoffelmos.
- Bag den ca. 75 min. ved 160 grader.
- By Glutenfri Start
- on okt, 17, 2015
- Kager uden sukker
- 2 Comments.
Glutenfri Start

Glutenfri Start er skabt ud fra vores ønske om at støtte andre, der lever glutenfrit. Vi har selv levet glutenfrit i flere år, og på Glutenfri Start deler vi essensen af vores erfaringer med glutenfri bagning m.m. Bag siden står Marie og Anna. Læs mere om os HER
Hej glutenfri start
Lige et spørgsmål til opskriften.
Der står 1 dl. Græskarkød i ingrediens listen og 4 dl. I vejledningen ?
Mvh. Lars
Hej Lars
Godt spottet! Det er 4 dl og ikke 1 dl :-)