Glutenfri Halloweenmuffins
Antal personer
14store stk,
Antal personer
14store stk,
Ingredienser
Muffins:
Pynt:
Instruktioner
Muffins:
  1. Vask og riv græskaret. Brug evt. en miniblender/foodprocessor.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål: rosiner, hakkede valnødder, fuldkornsrismel, hvid rismel, bagepulver, natron, vaniljesukker, kanel, stødt ingefær og salt.
  3. Pisk brun farin og olie sammen med elpisker. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt sammen.
  4. Tilsæt citronsaft og sojamælk og pisk det hele sammen.
  5. Tilsæt det revne græskar og rør det i.
  6. Hæld blandingen med de tørre ingredienser i og pisk det hele sammen.
  7. Fordel dejen i muffinforme (ca. 2/3 fuld) og bag dem ved 175 °C små: i 25 min store: i 30 min. Tjek om kagerne er færdige ved at stikke en tynd kniv i. Hvis der ikke hænger noget dej fast på kniven, så er kagerne færdige.
  8. Lad muffins køle helt af, inden de pyntes.
Citroncreme:
  1. Alle ingredienser blandes i en skål og piskes med en elpisker til cremen er glat og ensartet.

Andre indlæg