Hurtigt Glutenfrit Knækbrød

Glutenfrit Knækbrød Dette glutenfri knækbrød smager utroligt godt og er meget nemt og hurtigt at bage. Hvis du ikke lige har de kerner, der står, kan du bruge dem du har :) 


Note: Knækbrødet holder sig sprødt og godt i flere dage i en lufttæt beholder.

Print
Hurtigt Glutenfrit Knækbrød
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Alle ingredienser blandes sammen i en skål. fra hinanden, når den er bagt.
  2. Den bløde og let klistrede dej rulles ud mellem 2 stykker bagepapir.
  3. Dejen rulles ud til den er ca. ½ cm tyk. Jo tyndere dejen er rullet ud, jo sprødere bliver knækbrødet.
  4. Dejen kan bages nu og knækkes ud efterfølgende, men ønskes lige stykker kan man nemt bruge en pizza “rundsav” til at stikke ud med. Man behøver ikke at skære hele vejen gennem dejen, da den nemt knækkes
  5. Bages i 60 min. ved 150°C. Lad køle lidt og knæk i stykker.

Andre indlæg

Post Tagged with , ,

2 Responsesso far.

  1. Line Skou siger:

    Hvor lang tid skal det have i orden? Alle instruktioner er væk på denne opskrift :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.