Glutenfri Kyllingenuggets
Disse kyllingenuggets er børnevenlige, hurtige at lave, og de smager som helt almindelige lækre nuggets. De kan også laves med kalkunbryst.

Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst / kalkunbryst
- 0,5 dl majsmel
- 0,5 dl majsgryn
- 0,5 tsk. salt
- friskkværnet peber
- margarine eller olie til at stege i
- evt. et drys cayennepeber/chili
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Skær kyllingen i nugget-store stykker.
- Bland majsmel, majsgryn, salt og peber i en frysepose (str. min. 4 liter)
- Kom alle kyllingestykkerne i posen og ryst posen til alle stykker er dækket med mel.
- Steg kyllingestykkerne i rigeligt fedtstof på panden til de er gennemstegt (2-4 min. på hver side alt efter størrelse)
- Server med fx kartoffelmos og coleslaw
- By Glutenfri Start
- on aug, 21, 2013
- Opskrifter, Varm mad
- No Comments.
Leave a Comment
Glutenfri Start

Glutenfri Start er skabt ud fra vores ønske om at støtte andre, der lever glutenfrit. Vi har selv levet glutenfrit i flere år, og på Glutenfri Start deler vi essensen af vores erfaringer med glutenfri bagning m.m. Bag siden står Marie og Anna. Læs mere om os HER