Glutenfri Kyllingenuggets

KyllingenuggetsDisse kyllingenuggets er børnevenlige, hurtige at lave, og de smager som helt almindelige lækre nuggets. De kan også laves med kalkunbryst.

Print
Glutenfri Kyllingenuggets
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i nugget-store stykker.
  2. Bland majsmel, majsgryn, salt og peber i en frysepose (str. min. 4 liter)
  3. Kom alle kyllingestykkerne i posen og ryst posen til alle stykker er dækket med mel.
  4. Steg kyllingestykkerne i rigeligt fedtstof på panden til de er gennemstegt (2-4 min. på hver side alt efter størrelse)
  5. Server med fx kartoffelmos og coleslaw

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.