Glutenfri muffins med sukrin
Egnet til frysning.
Antal personer
10stk.
Antal personer
10stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Start med at skrælle gulerødderne og riv dem sammen med squash. Brug evt. en miniblender/foodprocesser.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål: hakkede mandler, fuldkornsrismel, fuldkornsmajsmel, bagepulver, natron, vaniljepulver, kanel og salt.
  3. Pisk sukrin og olie sammen.
  4. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt sammen.
  5. Tilsæt citronsaft, rismælk og revet ingefær og pisk det hele sammen.
  6. Tilsæt de revne gulerødder og squash og rør det i.
  7. Hæld blandingen med de tørre ingredienser i og rør det hele sammen.
  8. Dejen er ret tynd, men det skal den være.
  9. Fordel dejen i 10 muffinforme med krave eller silikone (de er de bedste) og bag kagerne i 15-20 min. ved 180°C. Brug en strikkepind til at se om de er færdige. Hvis den slippes let er de færdige.

Andre indlæg