Glutenfri Mysli
En portion glutenfri mysli er en sund og nærende start på dagen. Denne glutenfri mysli er nem at lave og har en buket af forskellige smage. Den er sødet med tørret frugt og kan holde sig længe i en lufttæt beholder.

Antal personer |
pose
|
Ingredienser
- 0,5 dl sesamfrø
- 1 dl hel boghvede.
- 1 dl sojaflager.
- 1 dl quinoaflager.
- 1 dl risflager
- 1 dl hirseflager
- 1 dl solsikkekerner
- 0,5 dl hele mandler.
- 1,5 dl tørrede æbler i tern.
- 1 dl lyse rosiner.
- 1 dl cornflakes
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Rist sesamfrø og de hele boghvede kerner på en tør stegepande.
- Når de begynder at dufte og er blevet lettere gyldne, tages de af varmen og køles af.
- Hæld alle øvrige ingredienser i en stor skål, sammen med de afkølede sesamfrø og hel boghvede, og bland det hele godt sammen.
- Hæld den færdige mysli i en lufttæt beholder.
- By Glutenfri Start
- on jan, 15, 2013
- Diverse, Opskrifter
- No Comments.
Leave a Comment
Glutenfri Start

Glutenfri Start er skabt ud fra vores ønske om at støtte andre, der lever glutenfrit. Vi har selv levet glutenfrit i flere år, og på Glutenfri Start deler vi essensen af vores erfaringer med glutenfri bagning m.m. Bag siden står Marie og Anna. Læs mere om os HER