Glutenfri Pandebrød
Antal personer
8stk.
Antal personer
8stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk æggene sammen. Mos bananen og bland den med æggemassen/ rør marmeladen i æggemassen. Tilsæt olien.
  2. Bland ris- og majsmel med bagepulver, salt, vaniljepulver og kanel. Hæld det i æggemassen lidt ad gangen og pisk det godt sammen. Dejen får en konsistens som tyk kagedej.
  3. Pandebrødene steges på en varm pande i lidt margarine eller kokosolie. Sæt dejen rundt på panden ca. 1 spsk. i hver portion. Skru ned til middellav varme og bag dem ca. 1-2 min. på hver side. Pas på de ikke får for meget, da de nemt kan branke pga. frugten.
  4. Spises lune eller afkølede. Kan skæres igennem og lægges sammen med marmelade o.lign, så de nemt kan tages med i madpakken.
  5. Opbevares i køleskab og kan holde sig et par dage på køl. Kan fint varmes på brødristeren.