Glutenfri Pølsebrød

Glutenfri-pølsebrød

Disse glutenfri pølsebrød bliver dejlige, bløde og luftige. Dejen er hurtig at lave og nem at have med at gøre. Brødene kan drysses med sesam. Eddiken er tilsat for at gøre brødet mere luftigt. 

OBS!

Husk at tjekke ingredienserne på de pølser du bruger, da nogle kan indeholde gluten. 

Print
Glutenfri Pølsebrød
Egnet til frysning.
Antal personer
stk.
Ingredienser
Antal personer
stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk vand, gær og honning sammen i en stor skål med piskeriset og lad det stå et par minutter.
  2. Bland imens de resterende ingredienser i en mindre skål for sig og bland dem godt med en ske.
  3. Rør eddiken i væsken.
  4. Tag din håndmikser med dejkroge frem. Tilsæt melblandingen til væsken på en gang og rør godt med håndmikseren. Rør dejen godt et par minutter, til den er jævn og blød. Lad dejen hvile i 5-10 min.
  5. Mens dejen hviler kan du finde en bageplade frem og beklæde den med bagepapir.
  6. Drys lidt fuldkornsrismel på dit bord. Saml dejen med hænderne og hæld den ud på bordet.
  7. Del den i 6 stk. og form hvert stykke til et aflangt pølsebrød på ca. 15x4 cm.(du bestemmer selv hvor lange du vil have brødene)
  8. Sæt brødene på bagepladen med bagepapir og lad dem hæve i 1 time tildækket med et rent, tørt viskestykke.
  9. Pensl brødene med vand og drys dem med sesam. Bag dem i 20-25 min. ved 225°C og lad dem køle lidt af, inden de flækkes.

Andre indlæg

13 Responsesso far.

  1. Gitte Nissen siger:

    Hvad kan man bruge når man ikke har æblecider-eddike ??

  2. Maj siger:

    Hej. Ser spændende ud :-). Jeg er på candida kur, kan jeg udskifte gær med bagepulver – og også fald hvor meget skal jeg bruge? :-D

    • Hej Maj. Det bliver svært at lave samme opskrift uden gær! Vi har en opskrift uden gær som er “Nemme glutenfri boller med gulerod” og dem kan du helt sikkert prøve og så bare forme dem til pølsebrød i stedet :-) Håber det kan hjælpe! Kh. GFS

  3. Maj siger:

    1000 tak for svar :-) Det vil jeg prøve :-D

  4. RikkeRikke siger:

    Hej. Tak for alle de gode opskrifter herinde! Er majstivelse/maizena og majsmel ikke det samme?

  5. Tina siger:

    Hvad kan man bruge i stedet for fiberhusk?

    • Hej Tina. Det er desværre ikke muligt at erstatte Fiberhusk uden problemer. Hvis du ikke ønsker at bruge fiberhusk, kan du prøve vores opskrift på Nemme glutenfri boller med gulerod og forme dem til små brød…det burde fungere :)
      Kh. GFS

  6. Annette Hyldebrandt siger:

    Vil man også kunne bruge denne opskrift/brød til snobrød?

    Kh Annette.

  7. Linda Næss Gunnarsson siger:

    Hej :)
    Er det ikke muligt at udskifte maizena med andet stivelse, f.eks. kartoffelmel eller lignende ?

    Mvh. Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KØB ALLE 6 E-BØGER INKLUSIV VORES POPULÆRE JULEBOG - TIL KUN 99 KR.! KLIK HER
Hello. Add your message here.