Glutenfri Pølsebrød
Egnet til frysning.
Antal personer
6stk.
Antal personer
6stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk vand, gær og honning sammen i en stor skål med piskeriset og lad det stå et par minutter.
  2. Bland imens de resterende ingredienser i en mindre skål for sig og bland dem godt med en ske.
  3. Rør eddiken i væsken.
  4. Tag din håndmikser med dejkroge frem. Tilsæt melblandingen til væsken på en gang og rør godt med håndmikseren. Rør dejen godt et par minutter, til den er jævn og blød. Lad dejen hvile i 5-10 min.
  5. Mens dejen hviler kan du finde en bageplade frem og beklæde den med bagepapir.
  6. Drys lidt fuldkornsrismel på dit bord. Saml dejen med hænderne og hæld den ud på bordet.
  7. Del den i 6 stk. og form hvert stykke til et aflangt pølsebrød på ca. 15×4 cm.(du bestemmer selv hvor lange du vil have brødene)
  8. Sæt brødene på bagepladen med bagepapir og lad dem hæve i 1 time tildækket med et rent, tørt viskestykke.
  9. Pensl brødene med vand og drys dem med sesam. Bag dem i 20-25 min. ved 225°C og lad dem køle lidt af, inden de flækkes.