Glutenfri Rødbedebrownie

Rødbedebrownie

Denne saftige glutenfri rødbedebrownie startede som et forsøg i køkkenet, men viste sig at være super lækker og lige til at spise. Der er ikke så meget mel i kagen, og derfor egner den sig bedst til at blive spist med ske, da den kan falde lidt fra hinanden…og så er den jo lidt sund, fordi der er rødbede i ;-) Der skal bruges en stor mængde mørk kakaopulver, så brug en af god kvalitet for at få den bedste og rigtige “mørke” smag.

Print
Glutenfri Rødbedebrownie
Instruktioner
  1. Pisk margarine, rørsukker og brun farin til det er luftigt og skummende.
  2. Tilsæt et æg af gangen og pisk godt efter hvert æg.
  3. Rør den fint revne rødbede i.
  4. Bland de tørre ingredienser godt i en skål for sig og vend dem forsigtigt i dejen, så luften ikke bliver slået ud.
  5. Hæld dejen i en form (den passede til en rund form på 24 cm. i diameter) og bag kagen i ca. 35 min ved 175°C.
  6. Stik en strikkepind i kagen, for at se om den er færdig. Hvis dejen ikke hænger fast på strikkepinden er den færdig.

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.