Nemt glutenfrit grovbrød
Antal personer
1stk.
Antal personer
1stk.
Instruktioner
  1. Gæren røres ud i vandet og honning tilsættes.
  2. FiberHUSK piskes i væsken med piskeris. FiberHUSK klumper meget nemt, så det er vigtigt, at piske lige så snart det tilsættes væsken.
  3. Lad blandingen stå mens du vejer de resterende tørre ingredienser af i en skål for sig.
  4. Eddike og olie piskes godt ud i væsken.
  5. Bland de resterende tørre ingredienser, og rør dem i dejen på en gang, mens du rører med håndmikser og dejkroge.
  6. Rør til dejen er jævn og godt blandet. Dejens konsistens skal være lidt som tyk grød.
  7. Dejen hældes i en form. Hæver tildækket 1½ time.
  8. Bages ved 200°C i ca. 75 min.
  9. Mål evt. centrums-temperatur i brødet. Den skal være 98-100°C