Grillede marinerede svampe

Grillede marinerede svampeDisse svampe er rigtig gode på pizza, i en sandwich eller salat. Krydderurterne kan varieres efter smag og behag.


Tip: Når svampene er brugt, kan den overskydende marinade bruges til at dryppe over en pizza eller til salatdressing.

 

Print
Grillede marinerede svampe
Opbevares på køl.
Antal personer
Ingredienser
Marinade:
Antal personer
Ingredienser
Marinade:
Instruktioner
  1. Bland olie, citronsaft, honning/sirup og krydderurter sammen i en skål.
  2. Pres hvidløget i. Tilsæt salt og peber.
  3. Smag til og tilsæt evt. mere salt, peber eller krydderurter.
  4. Lad marinaden stå og trække.
  5. Rens svampene for jord og dup dem tørre med køkkenrulle.
  6. Skær dem i ca. 1½ cm tykke skiver. Små champignon halveres.
  7. Steg dem på en varm pande i lidt olivenolie. Ca. 2-3 min på hver side til de har fået farve.
  8. Tag dem fra panden og lad dem køle lidt af.
  9. Spred lidt af marinaden i et fad.
  10. Læg de lune svampe ovenpå og fordel resten af marinaden over svampene.
  11. Dæk fadet med film og lad det stå ved stuetemperatur i min. 1 time og trække.
  12. Svampene er klar til servering.

Andre indlæg

Post Tagged with ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.