Grøn pesto
En super lækker grøn pesto, som er opstået ud fra “hvad har vi i køleskabet” princippet. Pestoen endte med at blive helt vidunderlig! Brug den til pasta, i salat, i vores kyllingedeller, på brødet eller hvad du lyster.
Vær opmærksom på, at nogle gærflager kan indeholde gluten! Vi bruger de IKKE økologiske fra Natur Drogeriet!
Tip: Brug ristede pinjekerner i stedet for mandler, grønne oliven i stedet for sorte, persille i stedet for basilikum, evt. en enkel ansjos som smagsgiver.

Antal personer |
|
|
![]() |
Instruktioner
- Kom alle ingredienser i en stavblender eller foodprocessor og blend det hele godt til en jævn masse.
- Smag til med salt og peber.
- By Glutenfri Start
- on jun, 13, 2014
- Diverse, Opskrifter, Uden mælk
- No Comments.
Leave a Comment
Glutenfri Start

Glutenfri Start er skabt ud fra vores ønske om at støtte andre, der lever glutenfrit. Vi har selv levet glutenfrit i flere år, og på Glutenfri Start deler vi essensen af vores erfaringer med glutenfri bagning m.m. Bag siden står Marie og Anna. Læs mere om os HER

Indhold
Glutenfri Start © 2016
