Grøn pesto

Grøn pesto

En super lækker grøn pesto, som er opstået ud fra “hvad har vi i køleskabet” princippet. Pestoen endte med at blive helt vidunderlig! Brug den til pasta, i salat, i vores kyllingedeller, på brødet eller hvad du lyster.

Vær opmærksom på, at nogle gærflager kan indeholde gluten! Vi bruger de IKKE økologiske fra Natur Drogeriet!


Tip: Brug ristede pinjekerner i stedet for mandler, grønne oliven i stedet for sorte, persille i stedet for basilikum, evt. en enkel ansjos som smagsgiver.

 

Print
Grøn pesto
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser i en stavblender eller foodprocessor og blend det hele godt til en jævn masse.
  2. Smag til med salt og peber.

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.