Glutenfri Gulerodsmuffins

Glutenfri gulerodsmuffins

Disse glutenfri muffins er luftige og saftige, og de vil  falde i både børn og voksnes smag. Med både gulerødder, squash og hampefrø i er der gods i dem, og de udgør derfor også et lækkert mellemmåltid. Hampefrø kan udelades og evt. erstattes med hakkede nødder/mandler. Pynter du med citroncreme, er det som at få en lille bid af himlen. 

 

Print
Glutenfri Gulerodsmuffins
Er velegnet til frysning (uden topping)
Antal personer
stk.
Ingredienser
Antal personer
stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk margarine og farin med en elpisker til det er luftigt.
  2. Pisk herefter et æg i ad gangen og pisk til det er godt blandet og luftigt.
  3. Pisk FiberHUSK i massen. Vend forsigtigt de revne gulerødder og squash i blandingen sammen med rosiner og hampefrø.
  4. Sigt til sidst mel, bagepulver og kanel ned i blandingen og bland det hele godt sammen, sørg for at blande med en let hånd, så luften i dejen bevares så vidt muligt.
  5. Del den færdige dej ud i 10-12 muffinforme. Fyld ikke for meget i, da dejen hæver op under bagning.
  6. Sæt formene på en bageplade og bag dem ved 180°C i ca. 25 min, eller indtil de ikke hænger ved, når du stikker en kniv i dem.

Andre indlæg

Post Tagged with , ,

2 Responsesso far.

  1. Lone siger:

    Hej

    Er det ikke muligt man kan bruge andet end lige kikærtemel til de gulerods muffins??? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.