Konfekt og rawkugler
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
Rawkugler:
Rosinknas:
Abrikoser i chokolade:
Instruktioner
Rawkugler:
  1. Tag stenene ud af dadlerne.
  2. Kom først mandler, kakao, peber, vaniljepulver og kokosmel i en foodprocessor eller minihakker og blend.
  3. Tilsæt dadlerne, kokosolien og kaffen og blend videre.
  4. Tilføj ekstra kaffe/vand efter behov. Massen skal være ensartet og hænge sammen.
  5. Smag massen til og tilsæt evt. mere vanilje, peber eller kakao.
  6. Sæt konfektmassen koldt i et stykke tid, inden den trilles til kugler. Vend konfektkuglerne i kakaopulver, kokosmel eller hampefrø. Opbevares køligt i en dåse med tætsluttende låg.
Rosinknas:
  1. Smelt chokoladen over vandbad i en skål.
  2. Bland rosiner og cornflakes ned i skålen med smeltet chokolade.
  3. Tag en lille skefuld af blandingen og placer i en lille papirsform eller på et stykke bagepapir. Lad dem køle af.
  4. Opbevares i en dåse med tætsluttende låg. Voksentip: Læg rosinerne i rom natten over.
Abrikoser i chokolade:
  1. Smelt chokoladen over vandbad i en skål.
  2. Put et par abrikoser ned i den smeltede chokolade og sørg for at de er dækket med chokolade.
  3. Fisk dem op og læg dem på et stykke bagepapir. Gentag indtil der ikke er mere chokolade. Lad dem køle af.
  4. Opbevares i en dåse med tætsluttende låg.