Krydret blommemarmelade
Antal personer
1glas
Antal personer
1glas
Ingredienser
Instruktioner
  1. Fjern stenene fra blommerne og skær dem i mindre stykker.
  2. Fjern æblehuset fra æblet og del det i mindre stykker.
  3. Skræl ingefæren og skær den i tynde skiver.
  4. Kom alle ingredienser undtaget atamon i en gryde og lad det hele småkoge i 10-15 min.
  5. Tag gryden fra varmen og fisk krydderierne op (ingefærstykkerne må gerne blive).
  6. Blend marmeladen kort med en stavblender (massen skal ikke være helt udmost).
  7. Smag marmeladen til og tilsæt evt. mere sukker eller syre fra citron/lime. Husk at smagen dulmes lidt, når marmeladen bliver kold.
  8. Rør atamon i marmeladen.
  9. Skold dit glas med kogende vand og hæld den færdige marmelade på glas og luk låget godt til.
  10. Lad marmeladen afkøle på køkkenbordet og opbevar den herefter i køleskabet.
  11. OBS! Hvis du ønsker mere smag fra krydderierne, kan de kommes i glasset, når marmeladen er færdig.