Glutenfri Sandwichboller
Egnet til frysning.
Antal personer
9stk.
Antal personer
9stk.
Instruktioner
  1. Rør vand, gær og honning sammen i en skål og lad det stå et par minutter.
  2. Kom de tørre ingredienser i en skål for sig og bland dem godt.
  3. Rør eddiken i væsken. Tilsæt de tørre blandede ingredienser på en gang og rør dem godt ud i væsken med elpisker og dejkroge. Rør dejen i et par minutter til den er jævn og blød og begynder at blive fast. Lad dejen hæve i skålen i 45 min med et tørt klæde over.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Ælt dejen let igennem. Del dejen i 9 stykker og form hvert stykke til en bolle. Hvis bollerne skal bruges til sandwich er det godt at trykke dem flade, da de hæver godt op igen.
  5. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min dækket med et tørt klæde.
  6. Pensl evt. bollerne med vand og drys dem med birkes eller sesam. Bollerne kan sagtens bages uden at blive penslet.
  7. Bag dem i 30-35 min. ved 225°C og lad dem køle af, inden de skæres.

Andre indlæg