Glutenfri Grøntsagsmuffins

Madmuffins

Grøntsagsmuffins er et lækkert alternativ til frokosten eller til et mellemmåltid. De er nemme at lave, kan holde sig i flere dage og egner sig godt til madpakken. Det er kun fantasien som sætter grænser for fyldet. Prøv fx med fintsnittet porer, ærter, dampede broccolibuketter eller gå på opdagelse i årstidens grøntsager.

Print
Glutenfri Grønsagsmuffins
Er velegnet til frysning
Antal personer
stk.
Ingredienser
Dej:
Grøntsagsfyld:
Antal personer
stk.
Ingredienser
Dej:
Grøntsagsfyld:
Instruktioner
  1. Bland boghvedemel, rismel, bagepulver, salt, timian og peber i en skål.
  2. I en anden skål piskes sojamælk, æg og olie sammen med et piskeris.
  3. Hæld æggeblandingen op i melblandingen mens der røres.
  4. Pisk det godt sammen. Dejen minder om pandekagedej.
  5. Vend grøntsagsfyldet i dejen.
  6. Hæld dejen i muffinforme, -silikoneforme anbefales. Hvis der bruges papirforme, så skal de pensles med lidt olie. Bag dem ved 180°C i 25-30 min.
  7. Når de er færdige køles de af på en rist.

Andre indlæg

Post Tagged with ,

2 Responsesso far.

  1. Mette siger:

    Ville man kunne tilsætte hørfrø, sesamfrø eller lignende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.