Annas mandelbrød m. banan

Glutenfri mandelbrød med banan

Lad dig ikke snyde. Disse lækre mandelbrød ligner måske frikadeller, men det er de bestemt ikke :-) De er hurtige at lave, helt uden mælk og mel, lavet på mandler og smager virkelig godt med lidt syltetøj eller frisk frugt til morgenmad, eller som en hurtig snack i løbet af dagen.


Note: Du kan selvfølgelig bruge formalet mandelmel i stedet for selv at male mandlerne. Der skal nok bruges lidt mindre formalet mandelmel, men prøv dig frem. Mandelbrødene kan også laves uden banan. Erstat evt. med 1-2 spsk. marmelade.

 

Print
Annas mandelbrød m. banan
Antal personer
stk.
Ingredienser
Antal personer
stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mal mandlerne så fint som muligt.
  2. Bland de malede mandler med kokosmel, bagepulver og salt.
  3. Mos bananen og pisk den sammen med æg og olie i en skål for sig.
  4. Rør alle ingredienserne sammen.
  5. Sæt "farsen" på en varm pande med en ske og tryk "dellerne" let flade. Vi bager mandelbrødene på en sliplet-pande, og bruger derfor ikke fedtstof, men brug gerne lidt kokosolie/margarine til at stege i, hvis din pande driller.
  6. De små brød bages nogle minutter på hver side, til de føles faste når du trykker på dem.
  7. Spises lune eller afkølede. Opbevares i køleskab og kan holde sig et par dage på køl.

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KØB ALLE 6 E-BØGER INKLUSIV VORES POPULÆRE JULEBOG - TIL KUN 99 KR.! KLIK HER
Hello. Add your message here.