Maries Kyllingesalat

Kyllingesalat

Maries Kyllingesalat er lavet med en dressing på soyayoghurt og mayonnaise. Den er frisk og lækker og kan serveres på brød, i sandwich puffs eller fx med en grøn salat til. Vores version er lavet med kogt kyllingekød, men stegt kylling kan også bruges.


TIP: Skal kyllingesalaten ikke serveres med det samme, så kan man tilsætte ½ spsk. kapers og evt. lidt ekstra soltørrede tomater lige inden servering. Så får salaten en frisk og kraftig smag.

 

Print
Maries Kyllingesalat
Antal personer
Ingredienser
Kogt kylling
Kyllingesalat:
Antal personer
Ingredienser
Kogt kylling
Kyllingesalat:
Instruktioner
Kogt kylling:
  1. Læg kyllingen i gryden og dæk den lige med vand. Lad det koge op og skum vandet.
  2. Tilsæt salt, urter og peberkorn og bring det i kog.
  3. Koges under låg i ca. 60 min for en hel kylling og ca. 45 min for kyllingelår.
  4. Tag kyllingen op af suppen og lad den køle af.
  5. Mens den stadig er lun pilles kødet fra benene i små mundrette stykker.
  6. Sigt suppen og du har en fin fond til senere brug.
  7. Frys evt. overskydende kød ned i portioner til næste gang.
Kyllingesalat:
  1. Rør soyayoghurt, mayonnaise og sennep sammen til en dressing.
  2. Smag til med salt, peber og et lille drys sukker.
  3. Soltørrede tomater, bladselleri og æble skæres i små tern.
  4. Kapers og valnødder hakkes groft.
  5. Tilsæt fyldet til dressingen og rør det godt sammen. Smag det til med salt og peber.

Andre indlæg

Post Tagged with ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *