Nemme glutenfri boller med gulerod
Er velegnet til frysning.
Antal personer
12stk.
Antal personer
12stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen. Pisk fiberHUSK ud i vandet. Lad blandingen stå nogle minutter, indtil den er geleret.
  2. Riv i mellemtiden gulerødderne/squash/sød kartoffel og vej de andre ting af, så de er klar.
  3. Kom først olie og de revne grønsager i gelemassen og rør godt. (brug evt. elpisker med dejkroge)
  4. Rør derefter salt, bagepulver og kerner i, og til sidst melet.
  5. Rør med elpisker eller ælt dejen med hænderne, hvis du har lyst. Dejen skal blive ved med at være lidt våd og geleagtig.
  6. Form bollerne med fugtige hænder og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  7. Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i 40 min.
  8. Ovndøren må IKKE åbnes mens de bager!
  9. Tag bollerne ud og lad dem køle helt af på en rist.