Camillas Stenalderbrød

Camillas StenalderbrødHer er vores bud på et stenalderbrød. Brødet er utrolig nemt at lave. Opskriften er let og ligetil. Ingredienserne er lette at få fat i. Det færdige brød har samme konsistens som rugbrød, og så smager det fantastisk!


Tips:
Vil man lave en lidt sødere version af Camillas Stenalderbrød, kan man i stedet for græskarkerner komme rosiner eller grofthakkede tørrede abrikoser i.

Print
Camillas Stenalderbrød
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål (Mandler og valnødder skal ikke hakkes).
  2. Smør en brødform med lidt kokosolie og hæld dejen i.
  3. Bag den i 1 time ved 160 grader.

Andre indlæg

4 Responsesso far.

  1. Sara siger:

    Super lækkert brød :)

  2. Det er den bedste brød opskrift til dato, jeg har søgt efter en uden flax eller chia da jeg har aversion mod at spise loppefrø, dog Brugte jeg to ske fuld husk da jeg ville se om de gav en rugbrødsagtig konsistense. Jeg kom en smule i , tusind tak for denne inspirerende blog.🏆❤️🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Glutenfri Starts nyhedsbrev og modtag 10 gode glutenfri råd! KLIK HER
Hello. Add your message here.