Glutenfri Mysli

Glutenfri mysli

En portion glutenfri mysli er en sund og nærende start på dagen. Denne glutenfri mysli er nem at lave og har en buket af forskellige smage. Den er sødet med tørret frugt og kan holde sig længe i en lufttæt beholder.

Glutenfri Mysli

Antal 1 pose

Ingredienser
  

  • 0,5 dl sesamfrø
  • 1 dl hel boghvede.
  • 1 dl sojaflager.
  • 1 dl quinoaflager.
  • 1 dl risflager
  • 1 dl hirseflager
  • 1 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl hele mandler.
  • 1,5 dl tørrede æbler i tern.
  • 1 dl lyse rosiner.
  • 1 dl cornflakes

Sådan gør du
 

  • Rist sesamfrø og de hele boghvede kerner på en tør stegepande.
  • Når de begynder at dufte og er blevet lettere gyldne, tages de af varmen og køles af.
  • Hæld alle øvrige ingredienser i en stor skål, sammen med de afkølede sesamfrø og hel boghvede, og bland det hele godt sammen.
  • Hæld den færdige mysli i en lufttæt beholder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.