Glutenfri Kikærtewraps

Kikærtepandekager uden glutenKikærtewraps er utrolig nemme at lave og smager skønt. Mulighederne for smagskombinationer i fyld og krydring er uendelige. Der er stor forskel på de enkelte poser med kikærtemel, så vær opmærksom på at der måske skal lidt mere eller lidt mindre vand i dejen, alt afhængig af melet. For at lave wraps, er det vigtigt at dejen ikke er for tyk.

OBS! Vi har hørt om kikærtemel, som indeholdt GLUTEN, så tjek endelig din pose inden du køber!


Nogle af vores favoritkombinationer til fyldet er:

Dampet laks, frisk peberfrugt, frisk spinat, rødløg.
• Humus, kyllingepålæg, salat, syltede hvidløg, tomat.
• Pesto, ruccola, kalkunpålæg, soltørrede tomater, syltede hvidløg, oliven.
• Avokado, røget laks, friske tomater.
• Tunsalat, pesto, agurk, rå løg.

• Spejlæg, kyllingepålæg, friske tomater, evt. ketchup. – God som tømmermandsmad!

 

Glutenfri Kikærtewraps

Antal 6 stk.

Ingredienser
  

  • 3 dl kikærtemel
  • ca. 3 dl koldt vand.
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. tørret krydderi. (herbes de provence oregano eller basilikum)
  • Olie eller margarine til stegning.

Sådan gør du
 

  • Rør mel sammen med vand til en tyndtflydende dej.
  • Tilsæt salt og krydderier.
  • Steg pandekagen på en hed pande. Lad pandekagen stege til den slipper panden, inden du vender den.
  • Læg den færdige wrap på en tallerken og læg det valgte fyld på og rul.
  • Server straks.


4 thoughts on “Glutenfri Kikærtewraps”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.