Go Back

Glutenfri Havrepandekager

Antal 10 stk.

Ingredienser
  

  • 3 dl glutenfri havregryn eller glutenfri havremel
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 2-3 dl vand Start med 2 dl og spæd til hen af vejen
  • 2 æg
  • 2 spsk. neutral olie
  • mælkefri margarine / kokosolie til at stege i

Sådan gør du
 

  • Start med at blende havregryn til de er blevet til grov mel. Du kan også bruge glutenfri havremel.
  • Tilsæt resten af ingredienserne: salt, sukker, vand, æg og olie. Og blend til dejen er ensartet og luftig. Dejen kan aldrig blive helt glat pga. den grove havre.
  • Brug en slip-let pande og start med at bage et stk. "smags-pandekage" i lidt margarine/olie. Smag den og juster evt. saltmængden. Bag resten af pandekagerne i lidt olie/margarine til de er gyldne på begge sider. Spæd evt. lidt vand til i løbet af bagningen, da havren suger meget vand til sig.
  • Server dem med sødt eller brug dem som madpandekager