Go Back

Glutenfri mandelkage med olivenolie og birkesød

Antal 8

Ingredienser
  

  • 100 g mandler
  • 40 g rismel Hvid rismel
  • 185 g birkesød
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 citron skal og saft
  • 4 æg
  • 100 g olivenolie

Sådan gør du
 

  • Blend mandler, rismel, birkesød, bagepulver, salt og citronskal sammen indtil mandlerne er blevet til mel.
  • Tilsæt et æg af gangen i blenderen og kør godt mellem hvert æg.
  • Tilsæt til sidst olivenolie og citronsaft og kør til massen er ensartet og luftig.
  • Hæld massen i en smurt form eller brug bagepapir. Vores form er omkring 20 cm. i diameter.
  • Bages ved 175°C i ca. 35 min indtil den slipper strikkepinden eller kniven.