Go Back

Grove Sandwichboller

Egnet til frysning.
Antal 8 stk.

Ingredienser
  

  • 6 dl lunkent vand
  • 0,5 dl fiberHUSK
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 3 dl hasselnøddemel/mandelmel
  • ca. 5,5 dl kastanjemel
  • 0,5 tsk. salt

Sådan gør du
 

  • Rør salt, olie og fiberHUSK ud i det lunkne vand og lad det stå og gelere, mens du vejer de andre ingredienser af.
  • Tilsæt herefter alle frøene og rør melet i lidt ad gangen, brug en håndmikser med dejkroge til at få æltet dejen ordentligt igennem.
  • Del herefter dejen i 8-10 stykker og form dem til boller. Dejen skal være let klistret, ikke mættet af mel.
  • Sæt bollerne på en bageplade og sæt dem midt i en forvarmet ovn. Først skal de bages 45 min. ved 200°C. Efter 45 min. skrues temperaturen ned til 150°C og bollerne bager videre i 15 min. inden de tages ud og sættes til at køle af på en bagerist.
  • Tips: Man kan sagtens erstatte hasselnøddemel med mandelmel, hvis man har lyst til det. Kastanjemel kan købes i helsekostbutikker eller på nettet.