Go Back

Annas mandelbrød m. banan

Antal 10 stk.

Ingredienser
  

  • 2 dl malede mandler
  • 0,5 dl kokosfibre/fedtreduceret mandelmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 0,25 tsk. salt
  • 1 banan
  • 2 æg
  • 1 spsk. rapsolie eller hvad du har

Sådan gør du
 

  • Mal mandlerne så fint som muligt.
  • Bland de malede mandler med kokosmel, bagepulver og salt.
  • Mos bananen og pisk den sammen med æg og olie i en skål for sig.
  • Rør alle ingredienserne sammen.
  • Sæt "farsen" på en varm pande med en ske og tryk "dellerne" let flade. Vi bager mandelbrødene på en sliplet-pande, og bruger derfor ikke fedtstof, men brug gerne lidt kokosolie/margarine til at stege i, hvis din pande driller.
  • De små brød bages nogle minutter på hver side, til de føles faste når du trykker på dem.
  • Spises lune eller afkølede. Opbevares i køleskab og kan holde sig et par dage på køl.