Go Back

Hurtigt Glutenfrit Knækbrød

Ingredienser
  

  • 2 dl fuldkornsmajsmel 80 g
  • 0,5 dl majsgryn 30 g
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 0,5 dl hørfrø
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 0,5 dl olie raps/oliven 40 g
  • 1 tsk. salt
  • 2 dl kogende vand

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienser blandes sammen i en skål.
  • Den bløde og let klistrede dej rulles ud mellem 2 stykker bagepapir.
  • Dejen rulles ud til den er ca. ½ cm tyk. Jo tyndere dejen er rullet ud, jo sprødere bliver knækbrødet.
  • Dejen kan bages nu og knækkes ud efterfølgende, men ønskes lige stykker kan man nemt bruge en pizza “rundsav” til at stikke ud med. Man behøver ikke at skære hele vejen gennem dejen, da den nemt knækkes
  • Bages i 60 min. ved 150°C. Lad køle lidt og knæk i stykker.