Go Back

Fars lækre karrysild uden mælk

Ingredienser
  

Karrysalat:

  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1,5 spsk. karry
  • 0,5 løg ca. 50 g
  • 0,5 æble ca. 70 g
  • 1,5-2 æg hårdkogt
  • 100-150 g kryddersild
  • salt

Pynt:

  • Karse / purløg / agurk

Sådan gør du
 

  • Mayonnaise røres med karry og blandingen smages til. Da der er stor forskel på karry, må man prøve sig lidt frem med mængden. Blandingen skal være ret kraftig i smagen.
  • Løg og æble rives eller blendes i minihakker og røres i.
  • De kogte æg hakkes og blandes i.
  • Sildene skæres i små mundrette stykker og røres i.
  • Smag på salaten og tilsæt lidt salt og/eller mere karry efter smag og behag.
  • Kan pyntes med frisk karse, purløg eller agurk.