Go Back

Glutenfri Grønsagsmuffins

Er velegnet til frysning
Antal 12 stk.

Ingredienser
  

Dej:

  • 90 g boghvedemel
  • 90 g rismel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. herbes de provence/timian/spidskommen
  • lidt peber
  • 2,5 dl sojamælk eller rismælk
  • 3 spsk. olie
  • 2 æg

Grøntsagsfyld:

  • 250 g revet gulerod
  • 50 g oliven hakkede

Sådan gør du
 

  • Bland boghvedemel, rismel, bagepulver, salt, timian og peber i en skål.
  • I en anden skål piskes sojamælk, æg og olie sammen med et piskeris.
  • Hæld æggeblandingen op i melblandingen mens der røres.
  • Pisk det godt sammen. Dejen minder om pandekagedej.
  • Vend grøntsagsfyldet i dejen.
  • Hæld dejen i muffinforme, -silikoneforme anbefales. Hvis der bruges papirforme, så skal de pensles med lidt olie. Bag dem ved 180°C i 25-30 min.
  • Når de er færdige køles de af på en rist.